Velkommen til Hugo Smith-Meyer

OM MEG

Hugo Smith-Meyer er utdannet psykolog fra Universiotetet i Oslo 1970. Etter tre år med forskning og undervisning i Oslo, kom han til Tromsø i 1974 til et forskningsprosjekt i psykiatri ved Institutt for samfunnsmedisin. Fra 1975 var han i 14 år tilknyttet Arbeidsrådgivningskontoret i nuværende NAV med individuell rådgivning i skjæringspunktet arbeid/helse/trygd. I disse årene var han også mye benyttet til opplæring i ulike områder relatert til arbeid og helse.

I perioden 1989-1991 var han engasjert av Universitetet i Tromsø som prosjektleder til å uttegne og få etablert embetsstudium i psykologi i Tromsø. Dette arbeidet ble vellykket avsluttet med at de første studentene startet ved instituttet i 1991.

Fra 1991 har han arbeidet som konsulent innen organisasjon og ledelse, først som en av stifterne (konsulent og daglig leder) av konsulentselskapet Opinor as i Tromsø frem til 1998, deretter som konsulent og partner i Humanitas as (nu Humetrica as). Fra 2000 er konsulentvirksomheten drevet som enkeltmannsforetak.

Hugo Smith-Meyer er spesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi. Han har vært benyttet som innleid daglig leder for kortere perioder, engasjert som ekstern styreleder, og har arbeidet som konsulent innen de fleste bransjer og over hele landet.

 

Last ned CV

Hugo Smith-Meyer NOR-PARTNER NORGE  AS

Nor-Partner Norge AS Send mail Forside Om oss Kampanje Samarbeidspartnere Kontakt Nor-Partner Norge AS SEND MAIL FORSIDEN OM MEG PRODUKTER & TJENESTER LINKER SAMARBEIDSPARTNERE SEND MAIL KONTAKT OSS